Sari la conținut

Termeni și Condiții


TERMENI ȘI CONDIŢII

Ultima actualizare: 04.12.2023

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui website – www.ifonline.ro (în continuare „Website-ul”).

Scopul Website-ului este de prezentare, promovare a unor produse cosmetice și creme, comercializate de societatea SALESPRO S.R.L. şi de contractare, prin intermediul Website-ului, cu potențialii clienți interesați de aceste produse.

Vă rugăm să citiţi prezenții Termeni și Condiții, Politica de cookies-uri şi Politica de confidenţialitate înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea Website-ului, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al acestor documente și vă asumați angajamentul de a le respecta.


1. CINE SUNTEM NOI

SALESPRO SRL (în continuare ,,Societatea” sau ,,Noi”, înmatriculată la Registrul Comerțului Mureș sub nr. J26/2003/2019, CUI 41829350) Societatea este deținător și dezvoltator al Site-ului www.ifonline.ro – care oferă persoanelor interesate produse cosmetice și creme.

Datele noastre de contact sunt:
Adresa sediului social: Tg. Mureș, str. Someșului nr. 43, județul Mureș
Adresă de e-mail: contact@ifonline.ro
Nr. de tel.: +40 726 113 844


2. TERMENI

Vânzător/Societatea – SALESPRO S.R.L.;

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.
Client – poate fi orice persoană fizică/juridică care are sau obține acces la

CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către SALESPRO S.R.L. (electronic, telefonic, prin completarea formularelor puse la dispoziție pe website, ori în urma contactelor directe cu reprezentanții Societății și a discuțiilor ulterioare cu aceștia), prin crearea și utilizarea unui Cont pe platforma Shopify sau prin funcția de comandă rapidă.

Cont – secțiunea de pe platforma Shopify din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Coșul meu – secțiune care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge produse pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior;

Site – magazinul on-line găzduit la adresa web www.ifonline.ro;

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa produse;

Produse – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune in scop comercial, un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Opinie – reprezintă o evaluare personală a unui deținător sau beneficiar al unui bun, redactată pe baza experienței privind utilizarea acestuia cu scopul de a transmite dacă bunul respectă sau nu specificațiile menționate de Vânzător. Fiecare opinie conține și posibilitatea de a exprima gradul de satisfacție față de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj de la o stea la cinci stele.

Comunicări comerciale / Newsletter – reprezintă orice tip de mesaj trimis (e-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care conține informatii generale și tematice, informații cu privire la produse similiare sau complementare cu cele achiziționate de pe website, informații cu privire la oferte sau prețuri promoționale, informații referitoare la Produsele adăugate în secțiunea Coșul meu/Favorite, etc.


3. CONDIȚII GENERALE

3.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

3.2. Toate produsele comercializate pe SITE-ul nostru sunt originale și vor fi livrate in ambalajul corespunzător, insoțite de factură, conform legislației în vigoare.

3.3. Imaginile produselor prezentate în site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produselor și alte informații adiționale, vă rugăm să ne contactați.

3.4. Prețurile de vânzare ale produselor sunt afișate pe site și sunt exprimate în lei și conțin TVA. Prețurile de vânzare nu includ taxele de curierat. Prețurile de vânzare ale produselor se pot modifica fără o informare în prealabil a Utilizatorilor. Pentru orice comandă plasată și confirmată, Cumpărătorul va plăti întotdeauna prețurile existente pe site la momentul plasării comenzii.

3.5. Plasarea unei comenzi de către Cumpărător și acceptarea ei de către Vânzător echivalează cu încheierea unui contract, potrivit legislației în vigoare. Notificarea primită de către utilizator, pe E-mail, imediat după efectuarea comenzii, are rol de informare și nu reprezintă confirmarea comenzii.

3.6. Contractul se consideră încheiat între Vânzător si Cumpărător în momentul în care Cumpărătorul primește pe e-mail de la Vânzător, notificarea de expediere a Comenzii. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, iar acesta se achită de obligația de plată.

3.7. Vânzătorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, dacă Comanda a fost plasată de o persoană care a manifestat o atitudine ostilă, de natură să prejudicieze pe Vânzător. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

3.8. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Produse din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

3.9. Toate informațiile de pe website-ul www.ifonline.ro sunt proprietatea intelectuală a SALESPRO S.R.L. conform Legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Întreg continutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafică web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar în scopul informării Utilizatorilor și Cumpărătorilor SALESPRO S.R.L.

3.10. Fotografiile afișate pe SITE, editate sau prelucrate de SALESPRO S.R.L. nu pot fi preluate sau utilizate fără acordul acesteia;

3.11. SALESPRO S.R.L. nu este răspunzătoare pentru eventualele diferențe de culori care pot apărea la vizualizarea pe diverse dispozitive electronice (desktop/tableta/mobil) ale Utilizatorilor/ Cumpărătorilor.

3.12. Orice acțiune: proiect, eveniment, campanie, concurs, serviciu etc. desfășurată de companie prin intermediul Website-ului va fi anunțată, promovată și detaliată la momentul desfășurării acesteia, fie printr-un Regulament, fie prin prevederi succinte și clare inserate în cadrul anunțului de desfășurare a acțiunii respective sau ulterior, la momentul oportun.

3.13. Vânzătorul își asumă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza în orice moment conținutul SITE-ului www.ifonline.ro, precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără o notificare în prealabil.

3.14. Este strict interzisă și se pedepsește conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea conținutului în alte materiale în afara site-ului www.ifonline.ro fără acordul SALESPRO S.R.L.

3.15. Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@ifonline.ro


4. ACCESUL LA WEBSITE

4.1. Accesul pe website se face exclusiv prin accesarea domeniului public: www.ifonline.ro

4.2. Prin accesarea și utilizarea www.ifonline.ro, Utilizatorul/Clientul își dă acordul privind acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentate pe SITE, a Politicii de Confidențialitate și a Politicii de Cookies.

4.3. Utilizatorul/Clientul nu are dreptul de a descărca, de a modifica parțial sau integral SITE-ul www.ifonline.ro, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata în orice alta manieră SITE-ul, în scopuri comerciale sau care contravin intereselor SALESPRO S.R.L.

4.4. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, inclusiv prin suport online accesibil prin linkul "Contact" menționat în josul paginii din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4.5. Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


5. OBIECTUL CONTRACTULUI

5.1. Obiectul contractului reprezintă vânzarea produsului/produselor comandate pe site de către Cumpărător. Contractul se consideră încheiat în momentul acceptării de catre Vânzător și transmiterea notificării de expediere a Comenzii.

5.2. Transferul dreptului de proprietate asupra produsului/produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Cumpărător, la locul indicat de acesta în Comandă, când se achită de obligația de plată și semnează de primire pe documentul furnizat de firma de curierat.

5.3. Vânzătorul va include în coletul expediat către Client/Cumpărător, documentele necesare care să ateste achiziționarea produselor de către Client/Cumpărător.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături. Odată adăugat în Coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui produs în Coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a produsului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

6.4. Anularea comenzii: În următoarele cazuri, Vânzătorul poate anula în mod unilateral o Comandă, fără obligația ca vreo parte să pretindă ulterior daune – interese celeilalte părți:
• datele furnizate de Client/Cumpărător sunt incorecte sau incomplete;
• tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul plății online;
• tranzacția nu este validată de către procesatorul de carduri agreat de Vânzător, în cazul plății online;
• activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natură pentru Vânzător;
• în cazul unei tranzacții suspecte sau declarată suspectă de către o unitate bancară, instituție sau autoritate;
• în cazul existenței unor alte motive obiective.

6.5. Dacă un produs nu este disponibil în stoc, Cumpărătorul va fi informat telefonic de către reprezentantul companiei. În acest caz, Cumpărătorului i se va comunica noul termen de livrare, acesta putând decide să aștepte până la livrarea tuturor produselor comandate sau să anuleze comanda.

6.6. Modalitatea de realizare a comenzii: Puteți căuta în site produsele dorite utilizând butonul “Search” și navigând prin categoriile și subcategoriile care apar pe site.
• Pentru a plasa o comandă online, va trebui să selectați produsul și cantitatea dorită (utilizând săgețile + - ) și să apăsați pe butonul "Personalizează Produs" le adaugați în Coș apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ”.
• Pentru a crea eticheta personalizată va trebui să apăsați pe butonul "Editare" unde puteți să folosiți de elementele de personalizare (schimbare text, schimbare design etc.)
• Pentru a vizualiza în 3D eticheta creată va trebui să apăsați pe butonul "Previzualizare"
• Puteți adăuga la comandă produsul personalizat prin apăsarea butonului "Adaugă în coș"
• Puteți modifica cantitatea aferentă fiecărui produs dorită sau puteți șterge din produse.
• Pentru a trece la pasul următor va trebui să vă introduceți datele dumneavoastră: nume, prenume, adresă de E-mail, nr. de telefon, adresă completă (țara, județ domiciliu, localitate, stradă, cod stradă, observații legate de comandă), să bifați datele de livrare (aceeași adresă / altă adresă), să bifați modalitatea de plată (plata ramburs sau plata cu cardul), să bifați căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile, respectiv cu Politica de Confidențialitate” și să apăsați butonul „MERGI LA PASUL URMĂTOR”, pentru finalizarea comenzii;
• Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după bifarea opțiunii de plată veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.

6.7. Finalizarea comenzii: După ce apăsați butonul „MERGI LA PASUL URMĂTOR”, veți fi direcționați către o pagină unde aveți posibilitatea să vizualizați costurile comenzii Dvs (inclusiv costurile de transport), iar apăsând pe butonul ”Înapoi” puteți reveni asupra oricăror modificări necesare cu privire la comanda respectivă. La final se apasă pe butonul ”TRIMITE COMANDA” pentru a trimite spre procesare comanda efectuată.

6.8. Confirmarea comenzii: Dacă produsele comandate sunt disponibile și se poate efectua livrarea, Societatea va accepta Comanda și va informa Clientul cu privire la confirmarea Comenzii prin e-mail/telefonic, sub condiția ca toate detaliile Comenzii sa fie corecte. Mesajul/convorbirea de confirmare va specifica detaliile de livrare, inclusiv timpul aproximativ de livrare specificat de Societate. Clientul va fi informat prin e-mail, în cazul în care livrarea nu este posibilă.


7. PREȚURILE PRODUSELOR, FACTURAREA ȘI PLĂȚILE

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare în prelabil. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel din momentul confirmării comenzii, reprezentând comanda fermă.

7.2. De asemenea, compania noastră poate afișa pe SITE produse ce beneficiază de prețuri promoționale într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Detaliile despre aceste campanii promoționale vor fi făcute publice prin afișarea pe site-ul nostru la o secțiune distinctă.

7.3. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie, reprezintă prețul vechi al unui produs care se află într-o campanie promoțională și beneficiază în prezent de un preț promoțional mai mic.

7.4. Cheltuielile aferente transportului, se plătesc separat. Mai multe detalii despre costurile de livrare la secțiunea livrare / retur.

7.5. Factura fiscală pentru produsele comandate va fi trimisă în format electronic la adresa de e-mail specificată țin comandă.

7.6. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.

7.7. Facturile fiscale se pot emite pe persoană fizică sau juridică. Pentru emiterea facturii pe persoană juridică, vă rugăm să completați toate datele firmei la secțiunea Facturare în momentul plasării comenzii.

7.8. Plata produselor comandate se poate face: prin card bancar, la plasarea Comenzii, prin intermediul platformei Shopify.
• Înainte de a finaliza Comanda, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat pe o pagină web securizată pentru a introduce datele de card și a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele furnizorului de plăți, ce oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre platforma de plăți, vă rugăm accesați website-ul acesteia și politicile aferente.
• Orice plată cu cardul bancar va fi confirmată în momentul în care se emite factura către Client/Cumpărător, până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată pe contul Clientului/Cumpărătorului fără a fi transferată în contul Vânzătorului.
• Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumpărător în urma tranzacțiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutară in cazul în care moneda de emitere card este diferită de RON, alte comisioane în funcție de politica fiecărei bănci, etc), Clientul/ Cumpărătorul fiind singurul responsabil.
• Produsele personalizate comandate online nu beneficiază de termenul de retur de 14 zile.


8. LIVRAREA BUNURILOR

8.1. Produsul va fi livrat Clientului printr-o firmă de curierat sau poate fi predat direct de către reprezentanții Vânzătorului, în funcție de zona în care se afla adresa de livrare, de disponibilitatea serviciului de livrare a societății de curierat sau de opțiunea Clientului;

8.2. Livrarea prin curier se va face la adresa indicată de Client în Comandă. Clientul înțelege și este de acord că are obligația ca, la primirea coletului, să verifice integritatea ambalajului, existența facturii fiscale, a certificatului de garanție, a instrucțiunilor de utilizare și a certificatului de conformitate, dacă este cazul. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptată de către Societate;

8.3. Semnarea oricărui document de livrare cum ar fi, dar fără a se limita la, nota de transport, factura fiscală etc. reprezintă acceptul Clientului cu privire la buna recepție cantitativă și calitativă aparentă a produselor și a documentelor însoțitoare;

8.4. În cazul livrărilor prin curier se va percepe o taxă de livrare suplimentară a carei valoare va fi comunicată Clientului, înainte de confirmarea comenzii de către acesta. Confirmarea acceptării costurilor de livrare se face de către Client odată cu finalizarea Comenzii;

8.5. Comenzile vor fi livrate in termen de 5-7 zile lucrătoare din momentul confirmării Comenzii, în funcție de disponibilitatea în stoc a produselor. Societatea își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Societate, care includ, dar nu se limitează la: acțiuni guvernamentale, cazuri de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, pandemii, greve, acțiunea sau inacțiunea producătorului produselor. În cazul în care timpul de livrare comunicat nu poate fi respectat, din motive independente de voința reprezentanților Societății, Clientul va fi informat în acest sens la datele de contact furnizate Societății;

8.6. Vânzătorul asigură ambalarea corespunzătoare a produselor și transmiterea documentelor însoțitoare;

8.7. Vânzătorul își rezervă dreptul să efectueze validarea Comenzilor înainte de onorarea lor și prin contactarea telefonică/electronică a Clienților;

8.8. În cazul în care Clientul nu este găsit la adresa mentionață, curierul va reveni încă o dată, după care Comanda va fi returnată, Clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate;

8.9. În cazul în care livrarea produselor nu este posibilă din cauza informațiilor greșite/incomplete comunicate de către Client cu privire la adresă/destinatar, produsul va fi livrat la noile date comunicate de către Client, acesta din urmă suportând atât taxele pentru livrarea nereușită, cât și taxele pentru livrarea ulterioară.


9. GARANȚIA / VALABILITATEA BUNURILOR

9.1. Termenul de garanție/valabilitate al produselor este menționat expres pe ambalajul aferent produselor comandate;

9.2. Orice neconformitate între informațiile privind produsul existente pe site și informațiile primite odată cu produsul trebuie semnalată în maxim 24 ore de la recepția produsului pe adresa de E-mail contact@ifonline.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare;

9.3. Clientul va fi informat prin datele de contact furnizate Vânzătorului cu privire la modalitatea de returnare a Produsului neconform, însoțit de factura fiscală de achiziție;

9.4. Clientul înțelege și este de acord că are obligația să ia la cunoștință și să respecte prevederile cuprinse în instrucțiunile de utilizare ale produselor și pe ambalajele produselor.


10. RETURUL PRODUSELOR

10.1. Clientul poate returna produsele achiziționate, in ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități.

10.2. Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor" conform OUG 34/2014 (privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cu modificările in vigoare).

10.3. Clientul nu mai beneficiază de aceleasi drepturi - in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitările acestuia adică mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care conțin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

10.4. În cazul produselor personalizate nu se poate realiza returul acestora ținănd cont de caracterul lor unic care face imposibilă vandabilitatea către alți clienți. În acest caz returul se poate realiza doar ca urmare a constatării unor vicii de fabricație.

10.5. Dacă constatați ulterior că produsul este defect, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail contact@ifonline.ro.


11. OPINIILE UTILIZATORILOR

11.1. Toți Utilizatorii/ Clienții/ Cumpărătorii care accesează site-ul își pot spune opinia față de produsele comercializate pe website-ul nostru.

11.2. Informațiile/comentariile transmise de aceștia, pozitive sau negative, se vor referi strict la caracteristicile produselor și vor fi publicate pe site după o aprobare în prealabil de care reprezentanții companiei noastre.

11.3. Fiecare Utilizator/ Client/ Cumpărător ce dorește să își spună opinia despre anumite produse, va trebui să respecte următoarele:
- să facă referiri doar în limba română despre caracteristicile produsului, evitând informații despre preț sau anumite oferte promoționale, sau informații despre desfășurarea Comenzii plasate pe SITE;
- să utilizeze un limbaj corespunzător, care să nu ofenseze și să nu folosească termeni care pot jigni sau afecta alți Utilizatori/ Clienți/ Cumpărători;
- să nu publice pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau conțin viruși, texte care reprezintă anumite forme de publicitate în masă sau orice altă formă de spam;
- să nu înscrie informații sau detalii despre alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială, sau să menționeze prețuri comparative la produsele de pe site.

11.4. Prin înscrierea unor informații/comentarii pe SITE, Utilizatorii/ Clienții/Cumpărătorii acordă Vânzătorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, precum și dreptul de a distribui mai departe aceste date în interesul explicit sau implicit de marketing al companiei noastre.

11.5. Pe lângă opinia despre un produs, Utilizatorul/Clientul/Cumpărătorul va putea face o evaluare, adăugând și un Rating relevant pentru acel produs. Aceste Rating-uri individuale vor influența Ratingul general al produsului exprimat prin cele 5 steluțe care apar în partea de jos după descrierea produsului.

12. CONFIDENȚIALITATE

12.1. Societatea SALESPRO S.R.L. este operator de date cu caracter personal și va păstra confidențialitatea datelor pe care le furnizați: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă de livrare, firmă, după caz. Totodată, Vânzătorul va asigura securitatea datelor oferite și va lua măsuri tehnice și organizatorice pentru o gestionare eficientă a acestora, strict în scopurile declarate în prezentul contract.

12.2. Datele sunt prelucrate în următoarele scopuri:
- Înregistrarea și confirmarea comenzii;
- Emiterea facturii și verificarea efectuării plății;
- Cazurile de livrare către curier (în vederea expedierii comenzii), vor fi transmise datele necesare către firma de curierat;

12.3. Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă rugăm să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și Politica de cookies .


13. RĂSPUNDERE

13.1. Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de daune pe care utilizatorul Website-ului, potențialul Client sau oricare alt terț le poate suferi ca urmarea a utilizării Website-ului în orice mod sau scop sau ca rezultat al îndeplinirii conforme de către Societate a oricăreia din obligațiile legale și/sau contractuale care îi revin.

13.2. Utilizatorul/potențialul Client va utiliza produsele oferite prin intermediul Website-ului în totalitate pe propria răspundere. Acesta este răspunzător pentru păstrarea confidențialității asupra informațiilor transferate/primite prin intermediul Website-ului și pentru prelucrarea acestora în conformitate cu dispozițiile legale în materia protecției datelor cu caracter personal.

13.3. Informațiile de orice tip prezentate prin intermediul Website-ului sunt furnizate de către Societate în forma și conținutul în care au fost primite sau preluate, fără modificări. Societatea nu garantează și nu își asumă răspunderea cu privire la corectitudinea, acuratețea sau actualitatea nici uneia dintre aceste informații.

13.4. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților/ Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afișării în Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

13.5. Clienții/Cumpărătorii își asumă întreaga responsabilitate în cazul divulgării datelor personale către terți, compania noastră nu poate fi facută responsabilă, în situația în care un Client/Cumpărător este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este reprezentant al Vânzătorului sau că reprezintă interesele acestuia.

13.6. Vor fi considerate tentativă de fraudă sau fraudă următoarele acțiuni asupra website-ului, conținutului acestuia sau asupra Societății:
• accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumpărător prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă;
• alterarea sau modificarea conținutului SITE-ului sau orice corespondentă expediată prin orice mijloc de comunicare de către Societate către Utilizator/Client/Cumpărător;
• afectarea performanțelor serverului pe care rulează SITE-ul www.ifonline.ro;
• accesarea sau divulgarea oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, orice conținut expediat de către Societate către Utilizator/Client/Cumpărător, atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
• În oricare din situațiile de mai sus, Societatea își rezervă dreptul de a se adresa autorităților competente. Fraudele și tentativele de fraudă sunt pedepsite conform legislației penale în vigoare, iar părțile prejudiciate pot cere în instanță repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, după caz.
• De asemenea, în cazul tranzacțiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricărei autorități publice, instituții autorizate, unități bancare partenere, Vânzătorul are obligația, iar Clientul/Cumpărătorul își dă acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.


14. LITIGII

14.1. Prezentul contract este supus legii române.

14.2. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești prevăzute de legislația civilă.


15. CONTACT

15.1. Pentru orice detalii sau întrebări despre produse sau comenzi, vă rugăm să ne contactați la adresa de E-mail: contact@ifonline.ro